RDW en BOVAG erkend, scootercentraalhoevelaken scootercentraalhoevelaken is RDW en BOVAG erkend
terug

Aprilia RS4 2Takt Replica

€ 3799


  

Aprilia RS4 Replica

De Aprilia RS4 is een kopie van een echte Aprilia racemotor. Het grootste verschil is het motorblok. De RS4 van Aprilia heeft namelijk een 50cc cilinder. Hierdoor mag hij als brommer door het leven en heeft hij toch een volwassen motor uiterlijk.

Het motorblok betreft een krachtige 2-takt welke voor de kenners eenvoudig is op te voeren. Van origine loopt de 50cc RS4 een stuk sneller in het land van herkomst (Italië). Daar zijn namelijk geen regels wat de snelheid betreft. In Nederland is dit type begrensd waardoor zijn maximum snelheid is beperkt tot 45km per uur.

De Aprilia RS4 schakelbrommer kenmerkt zich door zijn opvallend sportieve verschijning, zijn 17 inch grote wielen en zijn stoere look. Net zoals een echte motor is ook deze bromfiets van alle gemakken en high-tech snufjes voorzien. Zowel voor als achter is er een geventileerde remschijf aanwezig. Dit vergroot de remkracht en draagt bij aan de veiligheid. De elektrische startmotor zorgt voor een extra luxe gevoel en comfort. De tankinhoud is reusachtig en bedraagt maar liefst 14,5 liter! Het motorblok is watergekoeld en razendsnel.

Ook het dashboard geeft je het gevoel op een echte motor te zitten. De grote toerenteller, de digitale snelheidsmeter en de sportieve kuip laten niets aan de verbeelding over. Op deze brommer voel je je meteen super snel.

Naast zijn fantastische looks rijdt de Aprilia RS 4 ook fantastisch. De wegligging is verbluffend en de vering perfect. Razendsnel kun je door bochten heen manoeuvreren en doordat je zelf kunt schakelen geeft het je nog meer snelheidsgevoel. Een passagier meenemen kan ook met deze brommer. De aluminium steps klap je eenvoudig uit waardoor de passagier plaats kan nemen.

Wil jij op een echte stoere motor rijden welke technisch gezien een brommer is? Dan moet je zeker de Aprilia RS4 kopen! Het sterke 2-takt motorblok heeft veel vermogen en brengt je moeiteloos naar de maximale snelheid. Schakelen doe je zelf bij deze brommer.

 

Technische specificaties:

Motor: 50cc 2takt
Koeling: Watergekoeld
Voorband: 17 inch
Achterband: 17 inch
Voorrem: Schijfrem
Achterrem: Schijfrem
Brandstof: 95 ongelood + olie
verbruik: 1L : 20 km
Tankinhoud: 14,5 Liters
Gewicht: 110 Kilo
Start: Elektrisch

AANBIEDING! Nu van € 3.859,- voor € 3.799,- ALL-IN!

RDW ErkendLid van (De) BOVAG.