RDW en BOVAG erkend, scootercentraalhoevelaken scootercentraalhoevelaken is RDW en BOVAG erkend
terug

Agility 12 inch klap FR

€ 1748


  

Kymco Agility 12 FR Klapzadel

 

De Kymco Agility 12 FR is het model bij uitstek voor het snelle stadswerk. Maar, ook lange afstanden schuwt deze allround scooter niet. Kymco maakt voor de Agility gebruik van een zeer fraaie 4-takt motorblok, dat bekend staat om zijn geringe emissie en een laag verbruik (+/- 1 liter per uur volgens Euronorm 99/700/EG). Het model is verder standaard voorzien van halogeen verlichting voor en wat het remgebruik betreft zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo'n kort mogelijke remweg. Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen en mocht dit niet voldoende zijn is het monteren van een origineel windscherm mogelijk. Het duidelijke dashboard is overzichtelijk en voorzien van alle informatie die men nodig heeft. Deze Kymco is verder in diverse kleuren en varianten leverbaar.

Ervaar de Agility en laat u verbazen over zijn praktische kanten. De Agility 12 inch FR is buiten een perfecte reisgenoot voor de woon-werker, ook een praktische scooter voor bedrijven. Of men er nou mee wil bezorgen of hem in wil zetten als lesvoertuig, de Agility is van alle markten thuis. Met zijn verhoogde stuurkap, net als de Like TT, wordt er meer beenruimte gecreeërd en een beter zit voor langere mensen. Tevens is de positie van de sleutel veranderd, zodat er niet meer met de knie tegen de sleutel aangestoten kan worden.

De Agility FR klap wordt geleverd in de kleur Renault Bruin die ook op de VP50 zit, kleurcode CY654, en in glans zwart/NH001SA.

 

Technische gegevens:

Merk: Kymco
Kleur Scooter: Zwart
Model: Agility 12 inch
Tankinhoud (L): 5
Koeling: Lucht
Aandrijving: Benzine
Motor: 4-takt
Motorinhoud: 50cc
Uitvoering: Snor (25 km/h), Brom (45 km/h)
Lengte (cm): 183
Breedte (cm): 69
Hoogte (cm): 113
Rem type: Voor schijf / achter trommel
Ledig gewicht (kg): 84
Toegestane belasting:
Grootte wielen: 12 inch
Middenstandaard: Ja
Zijstandaard: Ja

 

 

Prijs: € 1.748,00 inclusief btw, 2 jaar garantie af fabriek en RIJKLAAR OP KENTEKEN!

RDW ErkendLid van (De) BOVAG.