RDW en BOVAG erkend, scootercentraalhoevelaken scootercentraalhoevelaken is RDW en BOVAG erkend
terug

KYMCO Like TT

€ 1799


  

Kymco Like TT 50

 

De Kymco Like 25km alweer leverbaar in 4 verschillende kleurstellingen. Diamond white, dit is een metallic wit met een parelmoer tint welke in combinatie met zwart gelakte wielen, carterdeksel, zwart zadel met witte bies, extra chroom accenten in de zijschermen en voorscherm geleverd word. De andere is gespoten in glans zwart en wordt geleverd met zwarte binnen beplating, zwarte gelakte wielen, carterdeksel, zwart zadel, extra chroom accenten in de zijschermen en voorscherm.

Nieuw zijn de kleuren tecno silver, ook bekend van de Agility 12". Deze kleur speelt met het licht waardoor er elke keer een andere gloed over de scooter heen komt. Een pareltje. Ook heeft een nieuwe kleursamenstelling, Deep Ocean Blue, zijn intrede gemaakt. Een diep donkerblauw die schittert op de scooter en je doet wegdromen naar de mysterieuze diepten van de oceaan. De Deep ocean blue is leverbaar vanaf begin mei 2016.

 De TT uitvoering heeft een verlengde nek en een verhoogde zit en zithoogte. Dit geheel zorgt voor zeer mooie contrasten en een compleet chique uitstraling met een verbeterde zithouding.

 

Technische specificaties:

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 6 Liters
Gewicht - 92,5 Kilo
Elektrische start
Uitvoering - 25 of 45 km/h
Levertijd - +/- 2 weken
Garantie - 2 jaar

 

€ 1.799,00 incl. BTW, 3 jaar fabrieksgarantie!

 

(Prijs is exclusief rijklaarmaak kosten, te naam stellen, verwijderingsbijdrage en kentekenleges a € 199,-)

RDW ErkendLid van (De) BOVAG.