RDW en BOVAG erkend, scootercentraalhoevelaken scootercentraalhoevelaken is RDW en BOVAG erkend
terug

BTC E-Tres Scootmobiel Zwart 2018

€ 1899


  

NIEUW! BTC E-Tres Scootmobiel 2018

 

NIEUW! De electrische BTC E-Tres 2018 welke direct leverbaar is in de kleuren Zwart en Zilver bij Scootercentraal Hoevelaken voor € 1.899,- euro inclusief btw en rijklaar! ( GEEN RIJBEWIJS NODIG! )

 

De BTC Tres e-scooter is uniek in zijn soort en valt juridisch gezien onder de gehandicaptenvoertuigen met een motor, net zoals de scootmobielen.

Op een gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig is geen kenteken nodig. Wel is een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid verplicht. Een verzekerd voertuig heeft een verzekeringsplaatje aan de achterzijde.

Met een gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig mag u gebruikmaken van de stoep, het voetpad, het fietspad, het fiets/bromfietspad en de rijbaan. U mag geen gebruik maken van autowegen en autosnelwegen. Als deze wegonderdelen allemaal aanwezig zijn, mag u zelf bepalen welke weg u neemt. U moet zich houden aan de verkeersregels van die weg.

Voor gehandicaptenvoertuigen gelden de volgende maximumsnelheden:

- Op de stoep mag u maximaal 6 kilometer per uur rijden

- Op het (brom)fietspad binnen de bebouwde kom mag u maximaal 30 kilometer per uur rijden, buiten de bebouwde kom 40 kilometer per uur

- Op de rijbaan, behalve op autowegen en autosnelwegen, mag u maximaal 45 kilometer per uur rijden, zowel binnen als buiten de bebouwde kom.

U moet minimaal 16 jaar zijn om een gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig te mogen besturen als dit voertuig sneller gaat dan 10 kilometer per uur. Gaat het gemotoriseerde gehandicaptenvoertuig niet sneller dan 10 kilometer per uur, dan geldt er geen minimumleeftijd.

Als u een gehandicaptenvoertuig met een motor bestuurt heeft u geen (bromfiets)rijbewijs nodig.

 

Motorkracht: 1000w

Batterij capaciteit: 60 V 20AH

Laadtijd: 6-8 uur
 
Batterijgarantie: 12 maanden
 

Afmeting (mm): 1440x680x1070
 
Wielbasis (mm): 1100
 
Bandenmaat: 3.0-10 Tubeless
 
Snelheid (km / u): 25km / h
 
Range (KM): 50-60
 
Netto gewicht / kg): 120
 
Max laden (KG): 150

 


BTC E-Tres: € 1.899,00 incl. Btw

RDW ErkendLid van (De) BOVAG.