RDW en BOVAG erkend, scootercentraalhoevelaken scootercentraalhoevelaken is RDW en BOVAG erkend
terug

Niu M1

€ 2499


  

NIU M1

 

De NIU M1 elektrische scooter combineert stijl met slimme technologie zoals automatische verlichting en richtingaanwijzers, cruise control en een app voor mobiele apparaten. Hip, groen en geruisloos is de NIU een zuinige en comfortabele partner in het stadsverkeer. De NIU M1 heeft de Red Dot Design Award 2017 gewonnen.

 

NIU e-scooters hebben een efficiënte 1500 watt Bosch motor die is uitgerust met het door NIU ontwikkelde Field Oriented Control-systeem (FOD) voor optimaal en economisch energieverbruik. De motor is gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd.

 

De NIU M1 elektrische scooter is voorzien van de modernste lithium-ion batterijpakketten waarop twee jaar garantie zit. Omdat de NIU accu maar tien kilo weegt, is hij makkelijk te dragen om op kantoor of thuis op te laden.

 

Met de NIU app voor Android en i/Os apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de e-scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd.

De NIU M1 e-scooter is op afstand te zoeken door middel van één druk op de knop. Hiermee kunt u in een donkere omgeving of overvolle parkeergarage met een simpele druk op de knop uw e-bike verlichten en laten horen met de NIU ping.

 

Specficaties NIU M1:

Merk: NIU
Model: M1
Type: Elektrische Scooter
Remsysteem voor: 220 mm Hydraulische Schijfrem met dubbele zuiger
Remsysteem achter: 180 mm Hydraulische Schijfrem met dubbele zuiger
Actieradius: 100 km
Vermogen: 1200w
Gewicht (kg): 57,7 kg

 

€ 2.499,00 incl. BTW

RDW ErkendLid van (De) BOVAG.