RDW en BOVAG erkend, scootercentraalhoevelaken scootercentraalhoevelaken is RDW en BOVAG erkend
terug

Niu N1s

€ 2999


  

Niu N1S

 

De NIU N1 elektrische scooter combineert stijl met slimme technologie zoals automatische verlichting en richtingaanwijzers, cruise control en een app voor mobiele apparaten. Hip, groen en geruisloos is de NIU een zuinige en comfortabele partner in het stadsverkeer.

NIU e-scooters hebben een efficiënte 1500 watt Bosch motor die is uitgerust met het door NIU ontwikkelde Field Oriented Control-systeem (FOD) voor optimaal en economisch energieverbruik. De motor is gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd.

 

De NIU N1 elektrische scooter is voorzien van de modernste lithium-ion batterijpakketten waarop twee jaar garantie zit. Omdat de NIU accu maar tien kilo weegt, is hij makkelijk te dragen om op kantoor of thuis op te laden.

 

Met de NIU app voor Android en iOs apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd.

 

Specificaties:

Merk: NIU
Model: N1S
Type: Elektrische scooter
Remsysteem voor: 220 mm Hydraulische Schijfrem met dubbele zuiger
Remsysteem achter: 180 mm Hydraulische Schijfrem met dubbele zuiger
Actieradius: Tot 80 km
Vermogen: Max 2400 Watt
Gewicht (kg): 95 kg

 


€ 2.999,00 incl. BTW

 

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u.

RDW ErkendLid van (De) BOVAG.