BTC Riva scooters in het mat of glas verkrijgbaar bij Scootercentraal
BTC Riva scooters

BTC Riva scooters in het mat of glas verkrijgbaar bij Scootercentraal

Klassieke BTC Riva scooters kopen? BTC Riva scooters die u verzekeren van prachtig design, moderne technieken en comfortabele rijeigenschappen? Kom dan langs bij Scootercentraal, dé Scooterspecialist van de omgeving. Wij bieden een ruim assortiment met meer dan 150 verschillende modellen scooters & bromfietsen van hoogwaardige kwaliteit voor eerlijke prijzen. Als leverancier van diverse bekende merken hebben wij zowel nieuwe als gebruikte scooters op voorraad. Daarnaast verkopen wij ook scooteronderdelen en accessoires. Altijd al een Riva scooter willen hebben? Kom dan bij ons langs om de verschillende soorten BTC Riva scooters te bekijken en proberen. Bij ons krijgt u de mogelijkheid voor een gratis proefrit zodat u zelf het unieke rijcomfort van onze scooters kan ervaren.

BTC Riva scooters als alternatief voor Vespa’s

Zoekt u een goedkoper alternatief voor een Vespa? Dan zijn de BTC Riva scooters beslist een goed (betaalbaar) alternatief! Vespa scooters zijn vandaag de dag erg populair. De BTC Riva scooters zijn net zoals de Vespa’s zeer modern en stijlvol. Wilt u graag een robuuste scooter? Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons kiezen uit verschillende kleuren en modellen. Zo hebben wij de:

  • BTC Riva 1 sport
  • BTC Riva 1
  • BTC Riva 2

Accessoires voor uw BTC Riva scooter koopt u bij Scootercentraal Hoevelaken! 

Om scooters nog persoonlijker te kunnen maken bieden wij verschillende soorten accessoires. Speciaal voor de BTC Riva scooters hebben wij o.a. windschermen, beugels en klaprekken. Vooral voor de jeugdige bestuurder kunnen wij de scooters op deze wijze net dat beetje extra te geven.

Meer informatie over de soorten BTC Riva scooters? Op zoek naar passende accessoires? Breng een bezoekje aan onze website en ontdek de vele mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Scootercentraal Hoevelaken logo
Scootercentraal Hoevelaken

Stel uw vraag

BTC Riva scooters

Contact

Contact opnemen

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

De scooter en bromfiets speciaalzaak

In de regio Hoevelaken, Amersfoort, Nijkerk en ver daarbuiten!

De showroom

Routekaart

Copyright © 2020 Scootercentraal Hoevelaken | Alle rechten voorbehouden

Voorwaarden | Privacy statement | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap