Reparatie scooters​ in de buurt van Vathorst? Maak een afspraak met Scootercentraal. Wij komen uw scooter halen!
Vathorst

Reparatie scooters​ in de buurt van Vathorst? Maak een afspraak met Scootercentraal. Wij komen uw scooter halen!

Reparatie nodig aan uw scooter? Op zoek naar een betrouwbare, ervaren en betaalbare scooterspecialist? Voor reparatie en onderhoud van alle merken en typen scooters bent u bij Scootercentraal in de buurt van Vathorst aan het juiste adres. Scootercentraal levert al vele jaren kwaliteit. Wij weten als geen ander wat er nodig is om reparatie aan scooters op een goede manier uit te voeren. Wij bieden nét dat beetje extra. Zo kunt u gebruik maken van onze speciale haal- en brengservice in Vathorst en omgeving. Hierdoor bespaart u tijd en zorgen wij ervoor dat u, na reparatie van uw scooter, weer veilig de weg op kunt. Wilt u hier gebruik van maken? Ga dan naar het aanmeldformulier op onze website. Hier vult u uw naam, adres, telefoonnummer, emailadres, soort en kenteken scooter en wens in. Vervolgens plannen wij het in en nemen contact met u op. Geef eventuele bijzonderheden ook aan ons door.

Kleine of grote reparatie aan uw scooter

Het team van Scootercentraal kan zowel kleine als grote reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan scooters verzorgen in onze eigen modern ingerichte werkplaats in de buurt van Vathorst. Tijdens een kleine beurt checken wij de scooter op bepaalde vaste punten. Een grote beurt bestaat o.a. uit:

  • Remmen checken
  • Verlichting checken
  • Olie verversen
  • Carburateur reinigen

En nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat uw scooter lang mee gaat en u vele veilige kilometers kunt maken.

Snelle reparatie en onderhoud van scooters

Scootercentraal beschikt over meer dan 30.000 onderdelen op voorraad van verschillende merken zoals Vespa, Yamaha, Peugeot, Piaggio, SYM, Aprilia, Derbi, BTC, AGM, Nimoto, Kymco, Scomadi, Rieju, Gilera, Tomos en Killerbee. Deze hebben wij op onze locatie in de buurt van Vathorst. Mede hierdoor kunnen wij reparatie en onderhoud van scooters snel uitvoeren. Een kras, een deuk of vervanging van een bepaald onderdeel wordt door onze gekwalificeerde monteurs hersteld. Meer informatie? Een afspraak? Vul het formulier in, neem telefonisch contact op of kom gerust bij ons langs. In onze showroom kunt u genieten van een ruim assortiment nieuwe en gebruikte scooters van bekende merken!

Neem contact op

Scootercentraal Hoevelaken logo
Scootercentraal Hoevelaken

Stel uw vraag

Reparatie scooters | Vathorst

Contact

Contact opnemen

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

De scooter en bromfiets speciaalzaak

In de regio Hoevelaken, Amersfoort, Nijkerk en ver daarbuiten!

De showroom

Routekaart

Copyright © 2021 Scootercentraal Hoevelaken | Alle rechten voorbehouden

Voorwaarden | Privacy statement | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap