Turbho RL 50 in het zilver, blauw, rood en antraciet.
Turbho RL 50

Turbho RL 50 in het zilver, blauw, rood en antraciet.

Turbho RL 50 kopen bij een scooterdealer in de buurt? Scootercentraal is hét aangewezen adres voor het kopen van verschillende soorten nieuwe en gebruikte scooters. In onze showroom kunt u terecht om de modellen en merken die wij leveren te bekijken en proberen. Wij zijn gespecialiseerd en dealer in vele merken bromfietsen/schakelbrommers zoals: Vespa, Yamaha, Peugeot, Piaggio, SYM, Aprilia, Derbi, BTC, AGM, Nimoto, Kymco, Scomadi, Rieju, Gilera, Tomos en Killerbee. Door deze goede merken in combinatie met onze service bieden wij de beste kwaliteit. Altijd al een Turbho RL 50 willen kopen? Wij bieden de mogelijkheid om scooters op afbetaling te kopen. Benieuwd naar ons assortiment? Naast onze showroom bieden wij onze scooters via de website aan. Op deze wijze kunt u thuis vanaf de bank scooter bekijken, vergelijken en bestellen.

Turbho RL 50, mooi voor weinig geld

De Turbho RL 50 is een prachtige scooter die bij ons verkrijgbaar is voor weinig geld. Afhankelijk van uw wensen is deze leverbaar in de volgende kleuren:

  • Mat zilver
  • Mat blauw
  • Rood
  • Mat antraciet

Tevens heeft de Turbho RL 50 een comfortabele zit. Het zadel zit erg goed en biedt voldoende ruimte aan 2 personen. Deze klassieker onder de scooters heeft de volgende accessoires: 12 volt aansluiting voor telefoon of navigatie, voetsteunen, drager en buddyseat. Als u een Turbho RL 50 bij Scootercentraal koopt krijgt u 3 jaar garantie op de 4 takt motor.

Een Turbho RL 50 kopen? Met of zonder helm? Lange of korte afstanden? Wij leveren zowel snorscooters als bromscooters. Breng een bezoekje aan onze website of kom bij ons langs.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Scootercentraal Hoevelaken logo
Scootercentraal Hoevelaken

Stel uw vraag

Turbho RL 50

Contact

Contact opnemen

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

De scooter en bromfiets speciaalzaak

In de regio Hoevelaken, Amersfoort, Nijkerk en ver daarbuiten!

De showroom

Routekaart

Copyright © 2021 Scootercentraal Hoevelaken | Alle rechten voorbehouden

Voorwaarden | Privacy statement | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap