Vespa kopen in het wit, zwart of matgroen? Bekijk het aanbod scooters van Scootercentraal
Vespa kopen

Vespa kopen in het wit, zwart of matgroen? Bekijk het aanbod scooters van Scootercentraal

Vespa kopen? Altijd al gedroomd van een prachtige Vespa? Koop deze prachtige, hippe en kwalitatief hoogwaardige scooter bij Scootercentraal, dé scooterspecialist van de omgeving. Met passie voor scooters houden wij ons dagelijks bezig met het verkopen, onderhouden en repareren van scooters en onderdelen. Wij zijn als vele jaren actief binnen de scooterbranche en inmiddels een bekend begrip in de omgeving. Tegenwoordig kunnen wij ons aanbod ook online verkopen. Via onze webshop kunt u gemakkelijk, snel en veilig een Vespa kopen die bij u past. Wilt u toch liever eerst een proefrit maken? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom. Hier staat ons team ervaren scooterspecialisten voor u klaar om u alles te vertellen over de verschillende modellen. Naast Vespa hebben wij uiteraard nog vele andere modellen en merken zoals: Yamaha, Peugeot, Piaggio, SYM, Aprilia, Derbi, BTC, AGM, Nimoto, Kymco, Scomadi, Rieju, Gilera, Tomos en Killerbee. Breng een bezoekje aan onze website om een indruk op te doen van ons assortiment.

Waarom een Vespa kopen?

Een Vespa is niet meer uit ons straatbeeld te denken. Dit populaire en prachtige scootermerk is al vele jaren een bekend begrip. Vespa combineert nieuwe mooie designs met de prachtige klassieke uitstraling van vroeger. Wilt u ook een Vespa kopen? Dan helpen wij u graag. Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten zoals:

En nog veel meer. Wilt u graag een Vespa kopen die u zelf kunt ontwerpen? Die mogelijkheid bieden wij ook! Via Scootercentraal kunt u uw eigen Vespa ontwerpen. Wilt u graag een Vespa kopen in het wit, mat zwart of groen? Met of zonder print? Een koffer achterop en een windscherm? Bij ons is alles mogelijk. Op onze website kunt u een indruk opdoen van de vele mogelijkheden. Ook hebben wij accessoires die u niet overal ziet. Vragen? Een Vespa kopen? Neem gerust contact op of kom bij ons langs.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Scootercentraal Hoevelaken logo
Scootercentraal Hoevelaken

Stel uw vraag

Vespa kopen

Contact

Contact opnemen

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

De scooter en bromfiets speciaalzaak

In de regio Hoevelaken, Amersfoort, Nijkerk en ver daarbuiten!

De showroom

Routekaart

Copyright © 2021 Scootercentraal Hoevelaken | Alle rechten voorbehouden

Voorwaarden | Privacy statement | Privacyverklaring | Site-Index | Sitemap